Rein Foto: Naturhuset - Gry IngebretsenFossen Foto: Naturhuset - Gry Ingebretsen/Images/Stabbursdalen/Framsidebilder/Stabbursnes naturhus - Gry Ingerbretsen 10 [2].JPG

Stabbursdalen

I Stabbursdalen nasjonalpark finnes verdens nordligste furuskog. Stabbursdalen er også nordligste leveområde for flere dyre- og fuglearter, og har i tillegg mange av Finnmarks typiske landskapsformer.


Den karakteristiske fjellrekka, gáissene, rager over det ellers slake finnmarkslandskapet. Stabburselva som renner gjennom nasjonalparken, er en god lakseelv.


Nyheter

Stem fram de beste bildene!

FOTOKONKURRANSE

Stabburdalen nasjonalparkstyre og Stabbursnes Naturhus og Museum har gjennomført en fotokonkurranse i 2019. Nå kan du bidra til å stemme frem det bildet du liker best!

Ikke skyt elgen! ...

Elg merket med GPS-sporing.

... med fargerike øreklips og "smykke".

Skitur til Stabbursdalen

(Publisert:14.03.2019 Sist endret:28.11.2019)

Fotokonkurransen er utsatt

Fotokonkurransen for Stabbursdalen utsettes ett år. 

(Publisert:03.12.2018 Sist endret:28.11.2019)

Brukerundersøkelse av Stabbursdalen

Selvregisteringskasse

Skal du en tur inn i Stabbursdalen og ser en slik kasse på din vei? Vi oppfordrer alle til å fylle ut et spørresskjema som er i disse kassene. Dette er en fin måte for Stabbursdalen nasjonalparkstyret å få tilbakemelding fra både lokale brukere og turister.

Vikariat som nasjonalparkforvalter

Ønsker du å jobbe som nasjonalparkforvalter? Nå har du muligheten å søke på vikariat med varighet på ca. 1 år. Gå inn og klikk på denne markerte linken før mer informasjon: NAV.NO. Søknadsfrist 26. juni 2018

Vis nyhetsarkiv