Til startsiden

hjortevilt.no


 

Ny portal for informasjon om alle dei fire hjorteviltartane våre vart publisert 29. oktober. Målgruppa er jegerar, grunneigarar og folk som jobbar med viltforvalting.

 

Nettsida skriv:

" Dette skal bli en viktig nettside for formidling av kunnskap om hjorteviltartene og forvaltningen av dem. Det du ser nå er en start og et utgangspunkt, sier redaktør Egill J. Danielsen.
Han forklarer at Hjorteviltportalen har som mål å bli den mest besøkte nettsiden for folk på jakt etter informasjon om hjorteviltartene. Da er det viktig at siden oppleves relevant.

Vi håper på mange tilbakemeldinger i tiden fremover. Tilbakemeldinger om hvordan vi best mulig kan utvikle nettsiden til å bli nyttig for deg. Her er det altså bare å ta kontakt om du har en god ide til både funksjonalitet vi bør ha og til innhold som vi bør skrive om, sier Danielsen.
----------------

Som leseren ser er nyhetsdelen av Hjorteviltportalen vesentlig. Her vil vi samle de viktigste nyhetene som angår hjorteviltet gjennom hyppige oppdateringer. Innimellom vil du også finne nyttige tips og kanskje også ett og annet kuriosia, lover Danielsen.

Han legger til at det mindre bevegelige, statiske informasjonsstoffet om hjorteviltartene, finner du bak menyene øverst på siden. Her vil nye emner dukke opp i tiden fremover.
---------------

Hjorteviltportalen er eid av Direktoratet for naturforvaltning og prosjektleder er seniorrådgiver Erik Lund. Han sier at målet med portalen er å samle stoff fra ulike aktører som jobber med hjortevilt.

På denne nettsiden vil du finne innhold, gjerne smakebiter på emner, som er behandlet grundig av de ulike kompetansemiljøene som jobber med hjortevilt i Norge. Portalen skal gi oversikt over tematikken og lenke videre til ytterligere fordypning hos de enkelte aktørene. Som eksempler på slike aktører nevner Lund Hjorteviltregisteret, Skogbrukets Kursistitutt, Veterinærinstituttet og Norsk Villreinsenter.

Hjorteviltportalen er utviklet av Norsk Hjortesenter i samarbeid med et redaksjonsråd, samt representanter for de ulike kompetansemiljøene. Hjorteviltportalen er ett av totalt ni fyrtårn i den nasjonale Hjorteviltstrategien som ble vedtatt i 2009."

(Publisert:02.11.2012 Sist endret:08.03.2014)