Til startsiden

DNT Sør har opna"Nye Bossbu"

I heile sommar har DNT Sør renovert og pussa opp Bossbu turisthytte i Valle kommune. No har hytta opna. Hytta har fire soverom med plass til 13 personar.

 

DNT Sør skrivar på si heimeside:

"DNT Sør har en strategi om å renovere én hytte i året, og i år er det BOSSBU som er gjennomført.

I tillegg til innleide byggmestere stilte 35 frivillige opp for å hjelpe til med ombyggingen, totalt ca 4000 dugnadstimer med bygging og prosjektering.
Prosjektleder Bjørn Brandtzæg har planlagt alt i detalj og står for alle innkjøp sammen med Svein Urdal, og tillitsmennene Enny-Karin Vindheim og Kåre Berle.

Bjørn og Svein har byttet på å være prosjektledere gjennom sommeren, annenhver uke har gått hjem for å slappe av, mens frivillige har kommet og gått, noen i en uke og andre i lengre økter.

Bossbu ligger fem timers gange fra Berg i Valle så det er ikke mulig å bare slenge innom hytta. Derfor er det utrolig bra at det er mulig at så mange tar av sin fritid og gir til DNT Sør, og alle andre som vandrer i heia. Tusen takk til alle dere som virkelig har stått på i sommer.

Vi anmoder derfor alle som besøker hyttene om å tenke gjennom hvordan det er mulig å opprettholde hytte- og løypedriften i fjellet.
Kanskje det er flere som kan tenke seg å være med i DNT Sør's fellesskap og bidra med frivillig arbeid? Ta kontakt med oss!"

(Publisert:18.08.2014)