Travel desember

Skrubbær i Jøfjorden.
Skrubbær i Jøfjorden., Foto: Ingunn Ims Vistnes

Seiland nasjonalparkforvaltning vil med dette takke for samarbeid og kontakt med alle som bruker nasjonalparken, og ønske alle en riktig god jul!

November og desember har vært travle måneder for forvaltningen og styret – så travle at vi ikke har fått fulgt opp hjemmeside og Facebook slik vi ønsker. Vi kan imidlertid røpe at vi har fått satt i gang flere spennende prosjekter på tampen av året; utredning av et mulig informasjonspunkt for nasjonalparken på butikken på Hønseby og på Seiland House på Altneset, arbeid med en egen “Flora for Seiland” ved botaniker Torbjørn Alm ved Tromsø Museum, og trykking av egne postkort fra nasjonalparken i samarbeid med fotograf Per Arne Askeland. Vi kommer tilbake med mer info om dette på nyåret. I tillegg vil vi skrive om nasjonalparkstyrets nei til reingjerde mellom Olderbukt og Jøfjorden og bakgrunnen for dette.

Men før vi kommer så langt ønsker vi en god og fredfylt jul og et godt nytt år til alle Seilandsvenner! Så håper vi å møte riktig mange av dere i 2014.

(Publisert:20.12.2013 Sist endret:11.06.2019)