Nyheter

DNT - Ny selvbetjent hytte på Storeskag i Øystre Slidre

DNT har fått tillatelse fra Øystre Slidre kommune og Langsua nasjonalparkstyre til å bygge en ny selvbetjent hytte inne på seterområdet på Storeskag. Hyttas utseende blir en modifisert utgave av Heddahytta tilpasset den lokale byggeskikken. DNT har til nå leid ei seterbu i det samme området.  

(Publisert:24.09.2019)

Klopplegging retning Buatindbu i Øystre Slidre

DNT ønsker å klopplegge noen veldig våte avgrensete partier på stien fra Storeskag til Buatindbu. Langsua nasjonalparkstyre vil motta søknad med det første.

(Publisert:24.09.2019)

Nytt startpunkt på Verksodden i Sør-Fron

Langsua nasjonalparkstyre vil i samarbeid med Sør-Fron kommune, Oppland fylkeskommune m.fl. starte planleggingen av startpunkt for nasjonalparken på Verksodden. Planleggingen starter med det aller første.

(Publisert:24.09.2019)

Forvaltningsplanutkast på høring

Ferdigstilling av toalettet.

Langsua nasjonalparkstyre har lagt ut utkast til forvaltningsplan for verneområdene til offentlig høring. Se høringsbrevet her. Høringsfristen er 15. oktober. Det er gjennomført tre åpne møter (Skåbu, Gausdal og Fagernes), møte i Rådgivende utvalg, med faglagene i landbruket og med landbrukskontor/teknisk i Gausdal. Oppmøtet har vært fra 4 til 35 stk. på de forskjellige møtene. Planen ...

(Publisert:22.08.2019 Sist endret:24.09.2019)

Åpning startpunkt Holsbru i Gausdal

Åpning startpunkt Holsbru

Fylkesmann Knut Storberget åpnet startpunktet 18. juli Styreleder i Olav Olstad i Langsua nasjonalparkstyre orinterte om behovet og bakgrunnen for tiltaket. Tiltaket omfatter en opprusting av hele Holsbruområdet med korttids- og langtidsparkering, kanter og grøntarealer, informasjonsplattform, nye stier, miljøstasjon, drenering av kjørearealer samt toppdekke og ny veibom. Mange aktører har ...

(Publisert:15.07.2019 Sist endret:22.08.2019)
Vis nyhetsarkiv