Gå ikke glipp av Fulufjellets forskningsseminar 2015

 

Nasjonalparkstyret for Fulufjellet og Länsstyrelsen Dalarna har i år gått sammen om å arrangere det årlige seminaret «Fulufjellets forskningsseminar». Målet er blant annet å øke interessen for de to nasjonalparkene i Fulufjellet, samt å øke forståelsen for naturvern.

Her får lokalbefolkning og alle andre som er interessert en mulighet til å samles og få informasjon om nasjonalparker som turistattraksjon, besøksforvaltning i verneområder, og om den ferskeste forskningen i og rundt Fulufjellet. 

Tid: 15.-16. oktober, kl. 08.45-17.00 begge dager.

Sted: Lomkällan, Särna Skogmuseum i Särna og Ljøratunet i Ljøraden.

VELKOMMEN!

 

Program for seminaret finner du her.

 

Seminaret er gratis. Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Påmelding senes 10. oktober til naturum Fulufjället, tlf: 010-225-0349 eller e-post: naturum.fulufjallet@lansstyrelsen.se

 Riksgrensa

Om Fulufjellets forskningsseminar:

  • Hver høst arrangerer Länsstyrelsen Dalarna Fulufjällets forskarseminarium med temaer som berører fjellmiljøet. Her presenteres aktuell forskning om Fulufjellets natur og kultur for alle som er interesserte.
  • Länsstyrelsen Dalarna startet i 2003 med forskningsseminaret for å spre kunnskap om Fulufjellets natur og kultur. I år blir seminaret arrangert sammen med Nasjonalparkstyret for Fulufjellet.
  • Målet med seminaret er å øke interessen for nasjonalparkene og for naturvern.
  • Seminaret er åpent for alle som er interessert.
(Publisert:03.09.2015 Sist endret:14.09.2015)